2013-04-12 08:24:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - sehol sem találja a helyét

Napi horoszkóp április 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma az egész napja azzal telik, hogy készül az estére. Minden oka megvan rá, hogy így tegyen, hiszen ez az este kellemes élményt, érdekes találkozást jelenthet. Sőt annál is többet. A szerelem, Ámor isten ma nem fogja cserben hagyni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma különösen jó étvággyal bír. Ez még önmagában nem baj, ha képes rá, és megválogatja az ételeket, amiket magához vesz. Ám, ha a választása megakad a csoki falásnál, akkor nem fogja megköszönni a következményeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon kiélezett a helyzet a munkahelyén. Ha az állását nem is érzi veszélyben, mégis úgy élheti meg, hogy vesztes pozícióba került. Lehet azonban, hogy csupán átmeneti lemondásra kényszerítik a csillagok. Legyen türelmes, várja ki a végét!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hajlamos lehet túlhajszolni magát. Jobban tenné, ha kicsit visszavenne a tempóból, ezt az őrült iramot nem fogja bírni a szervezete. Igaz ugyan a mondás, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. De az is, hogy holnap is lesz nap. És jövő héten is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Észre sem veszi, hogy repül az idő. És ön megint túltervezte magát a mai napra. Mégsem szabad pánikba esnie, ha nem sikerül minden eltervezett feladatának a végére érnie. Az estéjét hagyja szabadon, mert valami kellemes meglepetés várja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha valamilyen hivatalos ügyintézni valója van, akkor jól teszi, ha rögtön azzal kezdi a napját. A nap további részében ugyanis tumultuózus jelenetekre, időhúzásra számíthat. De, ha a legfontosabbon már túl van, akkor ez nem fogja úgy aggasztani

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szokásos módon indul a napja. Úgy érzi, rutinfeladatokon, és unalmas találkozókon kívül nem számíthat semmire. Ám valami váratlan kizökkentheti és egyben fel is villanyozhatja önt a mai napon. Öltözzön ma reggel gondosabban, szebben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha mindeddig egyedül tengette napjait, de szívből vágyik egy jó párkapcsolatra, akkor ne várjon tovább! Az igazi csak akkor lel önre, ha ennek esélyt is ad. A péntek este erre kitűnő alkalmat szolgáltathat. Menjen társaságba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy nagy feladattal birkózhat meg a mai napon. Esetleg sikerülhet pontot tennie egy régóta elhúzódó kényes ügy végére. Az elégedettségét, örömét ossza meg másokkal is. Hívja meg barátait, és azokat, akik a segítségére voltak!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma sehogy sem találja a helyét. Úgy érzi, olyan helyzetbe került, amiből nem látja tisztán a kiutat. Ha nem tud dönteni, hogyan tovább, keressen fel egy asztrológust, tisztánlátót, vagy legalább egy jó barátot. Jó ötletet kaphat tőlük.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jobban kellene beosztania az idejét! Ön nem szereti a rutinmunkát, különösen, ha mások mondják meg, hogy mit kellene tennie. Ám, ha maga vállalta, akkor nem szólhat egy szót sem. Ma hajtós napja lehet, ha be akarja fejezni a feladatait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szerelmi életét egy új kaland esélye dobhatja fel a mai napon. Persze, ha ön tartós kapcsolatban él, akkor lehet, hogy ez a bizsergést csak a gondolataiban élheti át. A flört még nem tilos, ha amúgy hűséges marad. Csak az önbizalma nő.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: